Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vrea sa achizitioneze 31.600 de polite de asigurare de raspundere civila auto (RCA) pentru flota de autovehicule a Jandarmeriei in perioada 2015-2016, pentru care va organiza, la 20 octombrie, o licitatie, valoarea contractului fiind estimata la 12,64 milioane lei.

"Valoarea estimata a serviciilor de asigurare obligatorie de raspundere civila auto care vor fi achizitionate pe intreaga durata a acordului-cadru (24 luni), pentru un numar maxim de 31.600 polite este de 12,64 milioane de lei. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care se anticipeaza ca va fi atribuit pe durata acordului-cadru, pentru un numar maxim de 7.900 polite este de 3,16 milioane de lei", se arata in caietul de sarcini al licitatiei, conform Mediafax.

Criteriul de atribuire al contractului este "pretul cel mai scazut".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri