Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna august 2014, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 10,2%, ca urmare a scaderilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (-24,9%), comertul cu autovehicule (-18,3%) si activitatile de intretinere si repararea autovehiculelor (-13,3%). Comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule a crescut cu 1,0%, informeaza Mediafax.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna august 2014, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 0,7%.

In ceea ce priveste serviciile de piata prestate populatiei, in luna august 2014 fata de luna precedenta, volumul cifrei de afaceri, serie bruta, a inregistrat o crestere cu 4,6%, datorata cresterilor inregistrate la activitǎtile de jocuri de noroc si alte activitati recreative (+8,7%), agentiile turistice si tur-operatorilor (+5,2%) si la activitatile hotelurilor si restaurantelor (+3,4%). Scaderi au inregistrat serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare (-7,5%) si activitatile de spǎlare, curǎtare si vopsirea textilelor si blǎnurilor (-1,2%).

Volumul cifrei de afaceri, pentru serviciile de piata prestate populatiei serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna august 2014 fata de luna precedenta a inregistrat o crestere cu 2,0%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna august 2014, comparativ cu luna august 2013 a inregistrat pe total o crestere cu 2,3%, datorata cresterii inregistrate la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+8,7%). Scaderi au inregistrat comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (-26,3%), comertul cu autovehicule (-2,4%) si activitǎtile de intretinere si repararea autovehiculelor (-0,8%).

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna august 2014 a inregistrat pe total o crestere cu 5,5% fata de luna august 2013.

Citeste si:

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta, in luna august 2014 a inregistrat o cifra de afaceri cu 1,4% mai mare comparativ cu luna august 2013, provenita in principal de la activitatile hotelurilor si restaurantelor (+6,2%), activitatile de spǎlare, curǎtare si vopsirea textilelor si blǎnurilor (+5,6%) si de la activitatile de jocuri de noroc si alte activitati recreative (+3,5%). Scaderi au inregistrat activitǎtile agentiilor turistice si tur-operatorilor (-18,0%) si serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare (-5,7%).

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna august 2014 a crescut cu 1,5% comparativ cu luna august 2013. In primele opt luni, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, a crescut cu 2,8%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu autovehicule (+4,8%) si la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+1,9%). Activitatile provenite din intretinerea si repararea autovehiculelor au scazut cu 1,5%. Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor a ramas constant.

Comparativ cu primele opt luni din 2013, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 3%.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta, a inregistrat in primele opt luni o cifra de afaceri cu 3,7% mai mare comparativ ianuarie - august 2013, provenita de la activitati ale hotelurilor si restaurantelor (+8,6%), serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare (+2,5%), activitatile de spǎlare, curǎtare si vopsirea textilelor si blǎnurilor (+1,7%) si activitǎtile agentiilor turistice si tur-operatorilor (+0,7%). Activitatile de jocuri de noroc si alte activitati recreative au scazut cu 3,8%.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in primele opt luni a inregistrat o cifra de afaceri cu 3,9% mai mare comparativ cu ianuarie- august 2013.