Mircea Nastase a castigat concursul pentru ocuparea postului de director general adjunct al departamentului "Comunicare organizationala " din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP), au declarat pentru NewsIn, surse din cadrul MAPDR.

Concursul pentru ocuparea postului de director adjunct din cadul agentiei a avut loc miercuri si pentru ocuparea acestei functii au existat doi candidatis Mihaela Luca, membru al Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Mircea Nastase, conferentiar doctor in cadrul Academiei de Studii Economice.

Postul de director adjuct a fost scos la concurs dupa organizarea unui nou departament in cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP), anume departamentul "Comunicare organizationala".

Dupa desfasurarea concursului pentru director adjunct, repectiv dupa afisarea rezultatelor, se va relua procedeul de depunere a dosarelor pentru postul de director general al agentiei dupa demiterea lui Samoila Szabo.

"Deoarece nu s-a inscris nimeni pentru concursul de director general, se va relua procedeul de depunere a dosarelor, imediat dupa finalizarea examenului pentru director adjunct", a declarat, recent, pentru NewsIn, secretarul general al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale(MAPDR), Sorin Chelmu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri