ANAF ii avertizeaza pe contribuabili ca pot fi fraudati prin intermediul unor SMS-uri in care sunt anuntati ca au datorii la Fisc.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala informeaza contribuabilii asupra unei posibile fraude prin intermediul unor sms-uri prin care persoanele sunt informate ca au datorii la Fisc si sunt sfatuite sa apeleze un numar de telefon in vederea obtinerii unei reduceri sau evitarii executarii silite, potrivit Mediafax.

"Persoane fizice receptioneaza pe telefoane sms-uri in care sunt informati ca au datorii catre ANAF, care este cuantumul acestora si sunt sfatuiti sa apeleze un numar de telefon in vederea obtinerii unei reduceri sau evitarii executarii silite", se arat intr-un comunicat al ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala atentioneaza contribuabilii ca aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale si sa nu dea curs solicitarilor din acestea. De asemenea, agentia roaga contribuabilii care primesc astfel de sms-uri sa se adreseze organelor fiscale de care apartin in vederea clarificarii starii de fapt fiscale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri