In prima zi a lunii aprilie intra in vigoare cateva normative prin care vor scadea preturile la gaze si la medicamente, dar vor creste accizele la tigari, scrie Adevarul.ro.

Normativele ce se vor aplica incepand de astazi presupun schimbari. Printre acestea regasim ieftinirea gazelor si medicamentelor, cresterea accizelor la tutun (care au provocat scumpirea tigarilor inca din martie), eliminarea cotelor de lapte (echivalenta cu eliberarea intrarii in Romania pentru importurile ieftine) si expirarea contractelor colective de munca in sectorul feroviar.

Astfel, piata laptelui ar putea fi invadata de importuri, feroviarii se pregatesc de proteste, iar transportatorii rutieri consemneaza un an de la introducerea accizei suplimentare pe carburanti.

Citeste articolul integral pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Portofel gol / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri