Hotelurile din Romania, in special din Bucuresti, vor avea tot mai mult de castigat. Si asta pentru ca vin noi investitori in Romania, care vor asigura clienti pentru hoteluri, in ce priveste turismul de business, sustine Alina Fugaciu, directorul general al Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Bucuresti.

"Pentru straini suntem inca o destinatie sexy, o destinatie inca de descoperit. Ma refer atat la turism, cat si la partea de business. Simtim ca vin noi societati in Romania, chiar si pentru prospectare. Noi consideram ca exista interes din partea investitorilor in Bucuresti. M-am asigurat impreuna cu echipa de semnarea unor contracte strategice care sa acopere perioadele de low season, vara, cu grupuri turistice", a declarat Alina Fugaciu, la emisiunea WALL STREET 360. Din ce tari vin turistii, aflati in continuare din interviul cu directorul hotelului.

Primul hotel Mercure (4 stele) din Romania a fost deschis in noiembrie 2014, in apropierea Ateneului Roman. Hotelul are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness.

Mercure face parte din lantul hotelier Accor, care mai detine in Romania unitatile Novotel, Pullaman si Ibis (4 hoteluri).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri