Firmele care reabiliteaza drumul national 17, de pe raza judetului Bistrita, au fost amendate cu peste 10.000 de lei, pentru ca nu au semnalizat corespunzator interventiile in carosabil, ceea ce a dus la producerea de accidente, transmite corespondentul NewsIn.

Inspectoratul Judetean de Politie (IJP Bistrita- Nasaud) a amendat firmele care lucreaza la reabilitarea drumului national 17 cu peste 10.000 de lei pentru ca nu au semnalizat corespunzator interventiile pe care le realizeaza la carosabil. "Datorita lucrarilor care se executa in zona am inregistrat accidente atat datorita soferilor, cat si semnalizarii necorespunzatoare. Fac apel la participantii la trafic care se deplaseaza pe relatia Bistrita- Vatra Dornei, respectiv Cluj- Vatra Dornei sa respecte semnificatia indicatoarelor amplasate in zona", a declarat comisarul IJP Bistrita- Nasaud, Danila Baciu. Circulatia de pe DN 17, pe o distanta de peste 200 de kilometri, este un adevarat calvar pentru soferi. Firmele care au contractat lucrarile de reabilitare a soselei care leaga Transilvania de Moldova au inceput interventiile tarziu si, de cele mai multe ori, haotic. Din cauza ca nu au fost semnalizate lucrarile au avut loc mai multe accidente rutiere, care au dus chiar la blocarea in totalitate a circulatiei din dreptul pasului Tihuta, care face legatura intre Transilvania si Moldova. Circulatia din pasul Tihuta a fost blocata dupa ce un TIR s-a prabusit cu rotile intr-o prapastie facuta pentru largirea drumului. Lucrarile de reabilitare a DN17 (Dej-Bistrita-Vatra Dornei-Cimpulung Moldovenesc-Suceava) au inceput de acum doua saptamani. Municipalitatea din Bistrita- Nasaud a inceput in acelasi timp si reabilitarea a 19 strazi.

Inspectoratul Judetean de Politie (IJP Bistrita- Nasaud) a amendat firmele care lucreaza la reabilitarea drumului national 17 cu peste 10.000 de lei pentru ca nu au semnalizat corespunzator interventiile pe care le realizeaza la carosabil.

"Datorita lucrarilor care se executa in zona am inregistrat accidente atat datorita soferilor, cat si semnalizarii necorespunzatoare. Fac apel la participantii la trafic care se deplaseaza pe relatia Bistrita- Vatra Dornei, respectiv Cluj- Vatra Dornei sa respecte semnificatia indicatoarelor amplasate in zona", a declarat comisarul IJP Bistrita- Nasaud, Danila Baciu.

Circulatia de pe DN 17, pe o distanta de peste 200 de kilometri, este un adevarat calvar pentru soferi. Firmele care au contractat lucrarile de reabilitare a soselei care leaga Transilvania de Moldova au inceput interventiile tarziu si, de cele mai multe ori, haotic.

Din cauza ca nu au fost semnalizate lucrarile au avut loc mai multe accidente rutiere, care au dus chiar la blocarea in totalitate a circulatiei din dreptul pasului Tihuta, care face legatura intre Transilvania si Moldova. Circulatia din pasul Tihuta a fost blocata dupa ce un TIR s-a prabusit cu rotile intr-o prapastie facuta pentru largirea drumului.

Lucrarile de reabilitare a DN17 (Dej-Bistrita-Vatra Dornei-Cimpulung Moldovenesc-Suceava) au inceput de acum doua saptamani.

Municipalitatea din Bistrita- Nasaud a inceput in acelasi timp si reabilitarea a 19 strazi.