Locuri de munca ING Bank

Locuri de munca ING Bank

„Avem 120 de angajati in cadrul Centrului de Excelenta IT din Bucuresti. Vrem sa triplam numarul de angajati in urmatorii trei ani. Poate chiar sa ajungem la un numar de 500 specialisti IT, in functie de dinamica noilor proiecte pe care le vom dezvolta aici. Tehnologia devine nucleul bancii noastre si cautam angajati IT foarte specializati”, a declarat pentru WALL-STREET.RO Ron van Kemenade, CIO ING Bank.

Locuri de munca la Microsoft

Locuri de munca la Microsoft

Microsoft va angaja cateva sute de specialisti IT in Romania in urmatorii cinci ani, avand in prezent 700 de salariati, a declarat Andrew Townhill, EMEA Chief Technology Officer la Microsoft Customer Services and Support.

Endava, locuri de munca

Endava, locuri de munca

Endava, unul dintre cei mai mari furnizori de software si servicii informatice de pe piata locala, vrea sa angajeze in jur de 650 de oameni in urmatorii trei-patru ani, compania urmand sa ajunga astfel la 2.000 de persoane.

BlaBlaCar - angajari

BlaBlaCar - angajari

Serviciul de ride sharing tip autostop BlaBlaCar, intrat in Romania in urma cu cateva luni, va angaja 3-4 oameni pe piata locala in primul an de activitate, pentru a se ocupa de managementul comunitatii, intelegerea mai buna a nevoilor utilizatorilor si comunicare, a spus Piotr Jas, intr-un interviu cu WALL-STREET.ro.

Aceasta industrie va exploda!

Aceasta industrie va exploda!

Peste 60.000 de profesionisti lucreaza in prezent in industria serviciilor pentru afaceri din Romania, cea mai mare parte in domeniul IT si in externalizarea operatiunilor clientilor, se arata intr-un studiu realizat de KPMG. Pana la finalul lui 2017, acest sector se va dezvolta constant si va atinge pragul de 100.000 de angajati.