WALL-STREET.RO lanseaza campania editoriala #GuvernulTAU, un proiect care isi propune sa prezinte si sa disemineze propunerile mediului de business si solicitarile strazii pentru viitorii decidenti politici. Proiectul editorial isi propune doua lucruri esentiale: 1) selectarea reactiilor din partea romanilor care solicita in strada schimbarea sistemului etatist si 2) cele mai bune idei ale mediului de business pentru guvernantii din Romania.

Proiectul #GuvernulTAU va cuprinde consultanta, continut si propuneri pentru a crea un nou sistem politic creat pe urmatoarele valori: bun simt, integritate, libertate economica.

Primul pas ar trebui sa fie desemnarea unui premier credibil pentru a implementa schimbarea de profunzime ceruta de protestatari in strada.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, pentru prima data, va chema vineri la consultarile pentru formarea guvernului societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor, precizand ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

Mediul de business se afla in strada, asa ca wall-street.ro recomanda presedintelui Klaus Iohannis sa cheme la consultari inclusiv urmatoarele organizatii:

Citeste si:
Ce pot invata liderii politici de la liderii de business?
Ce pot invata liderii...
  • Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), care solicita o reforma imediata si imperativa a procesului de aplicare a legilor in Romania si o toleranta zero fata de mita si coruptie, astfel incat Romania sa devina o tara sigura pentru cetatenii sai, in contextul tragicului eveniment de vinerea trecuta in urma caruia 32 de persoane si-au pierdut viata si alte 150 au fost grav ranite in incendiul izbucnit in clubul bucurestean Colectiv.
  • ExpertForum, organizatie care i-a transmis presedintelui o scrisoare prin care cere desemnarea unui premier credibil, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a sefilor CJ prin vot direct, intarirea DNA, revocarea Avocatului Poporului si dizolvarea comisiilor SRI si SIE.
  • Patronatul Tinerilor Intreprinztori din Romania (PTIR), care si-a manifestat disponibilitatea de a participa la consultari si de a contribui cu puncte de vedere in rezolvarea crizei politice actuale.
  • Consiliul Investitorilor Straini (CIS), asociatia celor mai importanti investitori straini din Romania.
  • Fundatia Romanian Business Leaders (RBL), o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa dezvolte o platforma de actiune si implicare sociala pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca Romania sa devina o tara mai buna pentru business-ul responsabil si, in felul acesta, pentru toti romanii.

Mai departe, continuam initiativa #GuvernulTAU printr-un dialog cu mediul de business cu scopul de a crea o Romanie credibila din punct de vedere economic:

#GuvernulTAU. Care trebuie sa fie prioritatile viitorului executiv din perspectiva investitorilor


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Angajatorii afectați primesc indemnizație de șomaj pentru 75% dintre angajați
Setari Cookie-uri