Produsul Intern Brut al Romaniei se va dubla in urmatorii 12- 13 ani, a declarat primul ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, la lansarea Raportului Bancii Mondiale.
In opinia lui Tariceanu, Romania va inregistra in 2006 o crestere economica de sapte la suta, iar in 2007 de circa sase a suta. "Romania avut una dintre cele mai lungi perioade de tranzitie, spre deosebire de celelalte tari din regiune", a spus Tariceanu.

Oficialul roman considera ca Romania are o rata a somajului scazuta, de circa cinci la suta, chiar de 1-2%in marile aglomerari urbane si ca in cativa ani numarul celor care vor pleca la munca in strainatate va fi depasit de cel al celor care vor veni, informeaza Rompres. De asemenea, acesta considera necesar sa se intervina masiv in urmatorii ani in dezvoltarea infrastructurii si in cercetare si dezvoltare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri