Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti organizeaza astazi o noua editie a Bursei locurilor de munca adresata cu prioritate absolventilor, in deschiderea actiunii urmand sa fie prezent si ministrul muncii, solidaritatii sociale si familiei, Gheorghe Barbu.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc in incinta salii de sport a Colegiului Tehnic Petru Maior, din Bulevardul Timisoara nr.6, sector 6.

In acest an, AMOFM Bucuresti organizeaza patru burse ale locurilor de munca. Pe 7 aprilie a avut loc bursa generala a locurilor de munca, pe 2 iunie bursa locurilor de munca pentru romi, iar pe 20 octombrie va avea loc bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

Agentia va organiza si alte burse ale locurilor de munca ori de cate ori va exista o solicitare in acest sens de pe piata muncii.

Bursa locurilor de munca este o masura activa de ocupare, prin care se realizeaza contactul direct dintre agentii economici si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, mediatorul fiind AMOFM Bucuresti.

In ultimii cinci ani, AMOFM Bucuresti a organizat 27 de editii ale burselor de munca, la care au fost oferite peste 90.000 locuri de munca si au participat peste 65.000 persoane. In 2005, la bursele organizate de AMOFM au oferit locuri de munca 1.145 de firme.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si