„Costin Cunesteanu isi propune sa transforme grupul Fegime Romania in cel mai mare operator de pe piata de profil din Romania, prin unificarea activitatilor comune ale membrilor grupului si maximizarea valorii serviciilor oferite furnizorilor si clientilor fiecarui membru”, se arata intr-un comunicat al Fegime.

Inainte de preluarea acestei functii, Cunesteanu a ocupat succesiv functii de conducere in cadrul departamentelor de marketing si de vanzari din cadrul diviziei de iluminat a companiei Philips Romania.

Fegime opereaza la nivel european in 18 tari si inglobeaza peste 230 de distribuitori de echipamente electrice, acestia insumand o cifra de 4,7 miliarde euro si 10% cota de piata. Furnizorii grupului Fegime sunt companii precum Legrand, Philips, Schneider Electric, Eaton, Obo Bettermann sau Pypelife.

Citeste si:

In Romania, Fegime este compus din trei distribuitori de echipamente electrice, respectiv Consolight, Levirom si Power Electric, acestia reprezentand 8% din piata romaneasca de profil, cu o cifra de afaceri de 37 milioane euro si peste 200 de angajati.

Grupul are filiale in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Craiova.