Bugetul Capitalei a fost suplimentat cu 37.007.000 lei de la bugetul de stat pentru achizitionarea de echipamente medicale pentru sapte spitale, iar suma de 7.102.000 lei a fost a fost disponibilizata din bugetul local pentru subventii la Teatrul Stela Popescu si pentru contributia de 10 la suta a bugetului local la suma primita de la Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a aprobat finantari de la bugetul de stat, de 37.007.000 lei pentru sapte spitale, bugetul local trebuind sa asigure o cofinantare 10 la suta din suma alocata de Ministerul Sanatatii, potrivit News.ro.

Cele sapte spitale sunt: Spitalul "Sf. Maria", Spitalul Universitar de Stomatologie, Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Colentina, Spitalul "Panait Sarbu", Spitalul "Alexandru Obregia".

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de joi o hotarare privind includerea in bugetul Municipiului Bucuresti pe anul 2016 a sumei alocate de la bugetul de stat pentru echipamente medicale, dar si unele modificari in structura bugetului local pentru asigurarea cofinantarii de zece la suta, precum si pentru asigurarea subventiei de la bugetul local pentru Teatrul Stela Popescu.

Astfel, de la bugetul local s-a alocat suma de 7.102.000 lei, 3.001.000 lei reprezentand subventiile pentru Teatrul Stela Popescu.
De asemenea, documentul prevede si bugetul total al teatrului, respectiv 3.351.000 lei.

Citeste si:
Firea: Ma autodenunt, am folosit bugetul Capitalei pentru oameni
Gabriela Firea, dupa...

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si