Apa Nova va limita facturarea apei reci la cinci metri cubi pentru o persoana, pe luna, pentru clientii care folosesc retelele telescopice, de joi, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Servicii Publice de Gospodarire Comunala (ANRSC).

Reprezentantii ANRSC, impreuna cu reprezentantii societatii Apa Nova au decis, joi, ca toti clientii care primesc apa rece prin retele telescopice sa fie facturati in sistem pausal limitat la cinci metri cubi de apa pentru fiecare persoana.

Desi Apa Nova considera ca sistemul actual de facturare nu contravine in nici un fel legislatiei in vigoare sau contractului de concesiune, societatea a decis, in urma solicitarilor repetate ale consumatorilor si la cererea ANRSC sa limiteze facturarea la maxim cinci metri cubi pe luna, pentru o persoana.

Sistemul de facturare introdus de joi va fi utilizat pana cand retelele telescopice vor intra in conformitate, se arata in comunicat.

in Capitala exista aproximativ 1 600 de blocuri care primesc apa rece prin retele telescopice. Oamenii din aceste blocuri plateau, pana in prezent chiar si 10-12 metri cubi pe luna, de persoana.

Potrivit unor surse din ANRSC in trei ani de zile retelele telescopice de alimentare cu apa a blocurilor vor disparea, iar fiecare bloc va avea bransament propriu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri