Bugetul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) pe anul 2006 ar putea fi suplimentat cu 13 milioane de lei, bani proveniti din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, daca Executivul va aproba un proiect de act normativ elaborat de ministerul de resort.

Cele 13 milioane de lei ar urma sa fie folosite pentru achitarea platilor restante la mai multe lucrari si utilaje, precum si pentru finalizarea unor investiitii.

Nota de fundamentare a proiectului de hotarare de guvern mentioneaza ca sunt necesare 10,3 milioane de lei pentru plata restantelor la mai multor lucrari si echipamente si pentru finalizarea unor investitii ce pot fi puse imediat in functiune, iar in anumite cazuri, prin punerea in functiune se sting si unele litigii.Celelalte 2,7 milioane de lei sunt necesare sucursalei ROMAG TERMO din cadrul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu-Severin, in vederea finalizarii si punerii in functiune a unui turbogenerator, conform NewsIn.

Potrivit MEC, turbogeneratorul va permite functionarea in siguranta a ROMAG TERMO, producerea electricitatii la un pret comparativ cu cel de pe piata de energie, dar si reducerea costurilor de productie a apei grele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri