Ministerul Apararii Nationale a demarat doua proceduri de licitatie deschisa pentru a achizitiona masline negre, verzi si blonde, precum si legume si fructe pentru Unitatea Militara de la Constanta, cu valori estimate de 51.522 lei, respectiv 12.620 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cele mai scazut.

Potrivit unui anunt postat pe SEAP, MApN vrea sa incheie un contrat de achizitii publice, al carui obiectiv este furnizarea de masline de masa negre, verzi si blonde pentru unitatile militare din Fortele Navale, informeaza News.ro.

Valoarea estimata a contractului este de 51.522 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Ofertantii au posibilitatea sa depuna ofertele pana la data de 15 mai, ora 15.00, principala sursa de finantare fiind fonduri bugetare.

MApN mai doreste sa incheie un contract de achizitii publice pentru furnizarea de legume si fructe pentru Unitatea Militara de la Constanta, valoarea estimata fiind de 12.620 lei.

Cum isi propune Lidl sa...
Citeste si: [FOTO] Asa sunt depozitate legumele si fructele din supermarket

Conform anuntului postat pe SEAP, obiectivul contractului este achizitionarea de cartofi, ceapa galbena /alba de vara, pastarnac, telina, morcovi proaspeti, vinete, ardei gras, rosii, dovlecei, castraveti proaspeti, varza alba si fructe proaspete (mere).

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, data limita de depunere a ofertelor fiind 12 mai, ora 15.00.

Sursa de finantare este reprezentata de fonduri bugetare.

Revista presei 10 ianuarie:...
Citeste si: Revista presei: CV-urile modeste ale ministrilor din cabinetul Dancila

Sursa foto: Pixabay.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Amenzi de un milion de lei pentru comerciantii de legume si fructe