FM Logistic Romania, companie care ofera servicii de transport si depozitare, va ajunge anul acesta la 85.000 de metri patrati spatii de depozitare, dupa ce va inaugura 20.000 de metri patrati pe A1 la km 14, dintre care 10.000 mp vor fi inchiriati pentru clienti din industria farmaceutica si 10.000 mp pentru clienti din industria de cosmetice.

FM Logistic are 550 de angajati pe cele trei platforme logistice din Romania - in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65.000 mp suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau. Compania va angaja inca 50 de persoane dupa ce va inaugura noua platforma de pe autostrada A1, km 14.

Business-ul FM Logistic va creste cu un milion de euro anul acesta, la 26 de milioane de euro, de la 25 de milioane de euro in 2016.

"In Romania, business-ul FM Logistic creste mai puternic decat in alte tari pentru ca a inceput mai tarziu. Anul acesta, cifra de afaceri va creste cu 1-1,5 milioane de euro, de la 25 de milioane de euro in 2016. Vom inaugura anul acesta inca 20.000 de metri patrati de spatii de depozitare, care se adauga celor 65.000 de metri patrati existenti", a declarat pentru wall-street.ro Catalin Olteanu, director general FM Logistic Romania.

Investitia pentru cei 20.000 de metri patrati se ridica la 20 de milioane de euro. Depozitul din Dragomiresti, Ilfov, poate fi extins pana la capacitatea maxima de 80 000 mp. Platforma FM Logistic Dragomiresti va fi prima platforma logistica certificata LEED din Romania.

In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).

Compania FM Logistic opereaza in 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic si ingrijire personala, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale si electronice, este prezenta in 13 tari, are 21.800 angajati si o cifra de afaceri de 1,034 miliarde euro inregistrata la 31 martie 2016 (crestere de 2,9% fata de anul fiscal anterior).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri