Primariile de sector au primit, in perioada 1- 31 octombrie, peste 100 de mii de cereri de ajutor pentru incalzirea locuintelor, aceste cereri urmand sa fie analizate de catre reprezentantii administratiilor locale, pentru a se stabili suma de care va beneficia fiecare familie.
Astfel, in perioada 1-31 octombrie, Primaria Sectorului 3 prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, a primit 33.966 cereri, dintre care 4520 depuse de cetateni pentru Distrigaz si 29.446 primite de catre Regia Autonoma de Distributie a energiei Electrice si Termice ( RADET ) si distribuite administratiei locale, conform NewsIn.

Primaria sectorului 4 a primit de la cetateni 25.436 de cerei pentru RADET si 2.164 de cerei pentru Distrigaz, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Pana la 31 octombrie la Primaria Sectorului 6 au fost inregistrate 31.500 de cereri de ajutor catre RADET si 1500 de cereri catre Distigaz, in timp ce la Primaria sectorului 1 numarul cererilor a fost de 6.800 pentru RADET si 6.300 pentru Distrigaz.

Potrivit datelor furnizate de Primaria sectorului 2, la aceasta unitate administrativa au fost inregistrate 2000 de cereri pentru RADET si 2320 de cereri pentru Distrigaz. Subventia pentru incalzirea in sistem centralizat sau cu gaze naturale se acorda pe baza cererii titularului, cerere insotita de declaratia pe proprie raspundere in ceea ce priveste numarul de persoane din familie, veniturile si numarul de camere aferent locuintei
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri