Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a discutat, in cadrul vizitei la Washington, cu ocazia reuniunii anuale a Grupului Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International, posibilitatea obtinerii unui imprumut in acest scop.

“Agenda delegatiei romane a cuprins si intalniri cu reprezentantii Bancii Mondiale (BM), ministrul Ionut Misa apreciind sprijinul Bancii in convenirea celor mai eficiente solutii pentru depasirea obstacolelor intampinate in implementarea proiectelor sustinute din imprumuturile incluse in portofoliul actual. Un element important al discutiei l-a reprezentat cel referitor la proiectele mari de infrastructura. Astfel, ministrul roman de finante, Ionut Misa, a discutat cu vicepresedintele BM, Cyril Muller, in vederea unei finantari pentru autostrada Ploiesti – Brasov”, se arata intr-un comunicat al Ministerului.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont