In prezent, pentru Farmec lucreaza in jur de 450 de angajati. Compania a mizat in procesul de recrutare pe popularitatea brandului, oamenii cunoscand aceasta marca de cosmetice si avand incredere in ea.

“Nu am avut probleme cu recrutarea, conteaza foarte mult brandul tau, daca este unul puternic el creeaza incredere. Oamenii vin cu drag daca stiu brandul si care este potentialul sau. In plus, noi oferim o oferta salariala superioara altor companii. Avem probleme insa cu personalul de IT. Ca in filme ne luptam pentru a tine oamenii in firma. Tot timpul trebuie sa inventam, nu neaparat salarii ca aici nu putem concura, ci sa le oferim servicii precum cele pachete medicale. Plus o atmosefera de lucru frumoasa. Firmele de IT din afara ii privesc pe angajatii lor ca pe niste robotei, au salarii bune, insa fac aceleasi chestii repetitive. La noi sunt proiecte care necesita competenta si placerea de a veni la munca, in permanenta lucram la ceva nou”, afirma Mircea Turdean.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont