Gibi Anghelache, proprietarul unui sat de vacanta la intrarea in Delta Dunarii, a vorbit intr-un interviu wall-street.ro si despre cosmarul din paradisul Delta Dunarii: greutatile care ii apasa pe proprietarii de pensiuni.

"Normele de functionare a unei pensiuni in Delta sunt total exagerate, ne aliniem cu Elvetia sau Austria, pe cand noi suntem o tara de terto mondo. Avem o lipsa de educatie totala in ceea ce inseamna turism din partea autoritatilor locale, nu avem niciun minister al turismului. Cine educa sau cum sa invatam cum functioneaza turismul de pensiune sau turismul rural? Nu avem de unde sa stim, bineinteles ca totul este dupa ureche, dupa ce vedem la altii. Si atunci ne trezim cu o paleta de norme care ne da in cap tot timpul ca un ciocan pneumatic", spune Gibi Anghelache, proprietarul satului de vacanta Enisala Safari Village, de la care anul acesta asteapta o cifra de afaceri de 70.000 euro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont