“Practic, nu vindem doar telefoane, cum considera unii, ci tehnologie exclusiv plug and play. Nu o sa vindem decat daca soft-ul este deja preinstalat si in cateva minute vei putea trimite, de exemplu, un mail”, spune Tudor Tiboc, cofondator al QuickMobile. “Vrem sa mergem si catre hipermarket-uri si operatori telecom care, de voie de nevoie, o sa trebuiasca sa intre si pe segmentul de tehnologie, mai puternic”.

Da, operatorii telecom au o gama variata de telefoane mobile, insa nici pe departe completa, cu atat mai putin la nivel de accesorii. “Cand vor dori sa isi dezvolte si produsele adiacente, vom participa la licitatii, noi fiind si distribuitori. Si am primit semne concrete ca vor sa intre pe din ce in ce mai multe produse tech”, sustine Tudor Tiboc. “Si operatorii telecom vor dori sa faca vanzari la 360 de grade, si pentru asta vor trebui sa poata oferi, pe langa terminale mobile si abonamente, si huse diferite, chargere, ceasuri inteligente si alte gadget-uri, intr-o gama cat mai variata”.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont