“Chiar ieri (n.red. marti, 4 oct) am primit prima invitatie concreta pentru a avea o discutie de cunoastere, de prezentare a echipelor de lucru implicate in acest proces de infiintare a fondului. Pana acum au existat doar discutii preliminare cu privire la documentele necesare infiintarii fondului, precum actele constitutive, mecansimele de aprobare a proiectelor sau intelegerile dintre actionari”, a declarat Marius Ghica, director de dezvoltare corporativa in cadrul KMG International (fosta Rompetrol Group).

Infiintarea fondului de investitii face parte dintr-un memorandum semnat in 2013 intre KMG International si Guvern, dar care a fost aprobat abia in 2014 prin Hotarare de Guvern. Memorandumul expira la finalul acestui an, aplicarea acestuia fiind pusa in pericol de apropierea alegerilor legislative din decembrie si de schimbarea Guvernului.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont