La inceputul lunii septembrie, Blugento, specializata in dezvoltare de solutii de comert electronic, a anuntat ca este gata sa realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF, in urma anuntului postat de Fisc privind achizitia unui magazin online. ANAF a acceptat oferta, iar in prezent se afla in proces de dezvoltare a site-ului cu firma din Cluj.

"Am facut o propunere grafica, ni s-au solicitat niste modificari. Implementam noile modificari grafice. Avem doua provocari mari: partea de usability in cadrul unui proiect in care sunt foarte multe produse si facem niste teste pe server sa vedem cum am putea rezolva acest aspect, iar pe de alta parte mai avem de lucru cu ei pe partea de stoc. Sunt mai putin organizate si le organizeaza acum. Noi punem la dispozitie doar infrastructura, dar ne-ar fi imposibil sa intram in 40 sau 44 de depozite", a declarat pentru wall-street.ro Sandu Babasan, country manager Blugento.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont