Potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara JLL (Jones Lang LaSalle), pana la la finalul acestui an, la nivelul pietei din afara Bucurestiului vor fi livrati 95.000 mp de spatii de birouri noi, cu o crestere de 5%, ceea ce va urca stocul total de birouri din provincie la aproximativ 750.000 mp.

“Iasiul a ajuns pe locul 2 in topul celor mai mari livrari de spatii de birouri, luand fata orasului Cluj Napoca, dar si Timisoarei. Companii precum Amazon sau Unicredit au ridicat Iasiul foarte mult. Anul viitor, Timisoara va avea cele mai multe livrari si va trece pe locul 2 in top, peste 40.000 mp urmand sa fie livrati in orasul de pe Bega. (…) Chiriasii din Bucuresti se uita tot mai mult la alte orase, pentru dezvoltari in zonele secundare”, a declarat Marius Scuta (foto mai jos), national director si responsabil al departamentului Office din cadrul JLL

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont