In ciuda investitiilor concentrate in Capitala, marile companii straine, dar si business-uri autohtone in cautare de extindere si relocare, au inceput sa caute sa isi diversifice activitatea spre marile orase din Romania – asa cum este cazul Clujului, Iasiului si, mai nou, Brasovului.

“Brasovul a fost si este in continuare unul dintre motoarele economice ale Romaniei, fiind unul din primele cinci judete, dupa valoarea exporturilor. Astazi - ca si inainte de 1989, de altfel - cea mai mare parte sunt exporturile industriale, generate de mari producatori straini localizati in Brasov, asa cum este cazul Ina Schaeffler, Autoliv, Continental sau Airbus, precum si multi altii. Cred ca, in urmatorii cinci ani, ponderea domeniului IT si a serviciilor va creste substantial”, spune Silviu Savin (foto cover), intr-un interviu pentru wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont