In opinia lui Brian, Internet of Things este probabil cea mai disruptiva tehnologie pentru industria platilor electronice, avand in vedere ca tot mai multe device-uri sunt conectate si reusesc sa transforme modul in care consumatorii interactioneaza si fac plati. Internet of Things inseamna de la schimbari in industria auto, pentru ca vrem sa fim tot mai conectati atunci cand conducem automobilul personal, pana la transformarea modului in care facem sport si ne folosim de tot felul de gadget-uri pentru fitness.

"Ne uitam la device-urile de fitness, pentru ca aceste gadget-uri vor deveni poate chiar mai populare decat smartwatch-urile in zona de plati. Este usor sa te urci intr-o barca, nu mai iei cu tine portofelul, dar poti sa folosesti bratara de fitness pentru a plati", este modul in care isi imagineaza managerul MasterCard revolutia Internet of Things.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont