Spartan, brandul creat de Stefan Mandachi, este cel mai mare lant de restaurante de carne rotisata din tara, cu afaceri estimate la 11 milioane de euro la nivel de grup in 2016. Desi restaurantele sale nu se afla inca in toate orasele mari, cum ar fi Sibiu sau Constanta - unde va deschide anul viitor, antreprenorul spune ca zona de fast-food este "foarte bine dezvoltata" in Romania comparativ cu multe tari europene, asa ca urmatorul pas este sa se extinda in afara.

M-am intalnit cu Stefan Mandachi cu cateva ore inainte sa se imbarce intr-un zbor catre Dubai, o piata pe care o vizeaza pentru deschiderea de restaurante in regim de franciza. Dar nu este singura. Antreprenorul spune ca, dupa Dubai, va fi plecat timp de doua luni de zile in America, pentru a testa piata. Pana acolo, insa, el arunca un ochi peste granita.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont