“In 2009, in plina criza, noi am inceput sa vindem carti”, spune Bogdan Dumitru. La momentul respectiv, Bogdan lucra in industria de software si, prin intermediul unui client, intra in legatura cu Duncan Evans, managerul librariei online Books Express din Anglia, careia ii dezvolta site-ul, marketplace-ul si ii ofera alte solutii de IT. In cele din urma, sotii Dumitru aleg sa lanseze o platforma asemanatoare in Romania, in care investesc 10.000 de euro.

Investitia se amortizeaza din primele sase luni de la lansarea platformei, iar in primii doi ani afacerile Books Express se dubleaza. Astazi, la mai bine de sase ani de la lansare, libraria online are afaceri de aproximativ 750.000 de euro, iar pentru anul in curs cei doi antreprenori tintesc vanzari de peste un milion de euro.“Targetul anual de crestere este de 25%, cred ca pana la finalul anului il atingem, in prezent, avem o crestere de 20% fata de anul trecut”, spune Bogdana Dumitru.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont