Presedintele ASF a fost audiat saptamana trecuta in cadrul Comisiei Economice din Camera Deputatilor, in urma protestelor de strada ale transportatorilor rutieri, nemultumiti de nivelul tarifelor RCA, motiv pentru care lui Misu Negritoiu i s-a reprosat ca a pierdut piata de asigurari de sub control si ca ar fi depasit de situatie. Mai mult, seful Comisiei Economice, deputatul PSD Mihai Tudose i-a solicitat inclusiv demisia presedintelui ASF si a anuntat ca va da startul procedurilor legale pentru demiterea lui Misu Negritoiu.

Ceea ce s-a si intamplat. Luni, 31 octombrie, patru comisii din Senat si Camera Deputatilor, si-au reunit armele, intr-o sedinta comuna, si au votat in unanimitate revocarea din functie a presedintelui ASF, iar Mihai Tudose a anuntat activarea procedurii de demitere. Propunerea ar urma sa fie votata intr-o sedinta comuna in plen, cel mai probabil saptamana viitoare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont