Operatiunile McDonald's Romania au fost preluate in ianuarie 2016 de catre Premier Capital, o companie malteza care detine francize McDonald's in alte cinci tari din Europa, Letonia, Estonia, Lituania, Grecia si Malta. In data de 3 noiembrie 2016, o publicatie malteza a scris ca Premier Capital are in plan sa deschida noi restaurante in statele in detine francize, implicit 10 restaurante in Romania. Informatia a fost confirmata de directorul general al McDonald's Romania, Daniel Boaje.

"Pentru Romania planurile de dezvoltare sunt foarte ambitioase in continuare, asa cum am mai mentionat. Anul acesta am deschis deja doua restaurante si planurile pentru urmatorii trei ani sunt intr-adevar deschiderea a cel putin 10 restaurante, cu prioritate consolidarea pozitiei McDonald’s in orasele in care suntem in acest moment. Intentia noastra este sa deschidem cel putin jumatate in Bucuresti. De asemenea, urmeaza deschiderea a cel putin 10 cafenele in aceeasi perioada si continuam cu planurile de remodelare a restaurantelor actuale", a declarat Daniel Boaje.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont