Sorin are un parcurs profesional foarte interesant. La doar 33 de ani, a lucrat sapte ani in presa, in special pe segmentul de comert electronic si IT, lucrand ulterior pe marketing la Elefant.ro, apoi pe o pozitie similara la Mercador.ro (inainte de transformarea in OLX.ro). El a fondat, totodata, si o florarie online, inca activa – OrasulFlorilor.ro.

Business-ul TuringAds a fost lansat de el in 2012 si, pentru a supravietui si a genera venituri, oferea servicii de AdWords si Facebook, in special pentru magazine online. “Segmentul de eMail-ing l-am dezvoltat in ultimele sase luni. Recent a aparut in piata o nevoie de automatizare a servirii de publicitate prin eMail”, puncteaza el. TuringAds are consilier, printre altii, pe Calin Rotarus, ex ArboInteractive, om cu experienta de peste 10 ani in publicitatea online.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont