Inainte de a prelua functia de Ministru, Corina Suteu a fost secretar de stat in cadrul aceluiasi minister, timp de cinci luni. Anterior, detinuse pozitia de director al Institutului Cultural Roman din New York, in perioada 2006-2012, din care a demisionat ca urmare a trecerii acestuia in subordinea Senatului. De numele sau se leaga si ECUMEST, organizatie dedicata profesionalizarii sectorului cultural ce a activat in perioada 1998-2008, festivalul Romanian Film Initiative si numeroase alte proiecte si initiative din domeniul cultural si creativ.

La final de mandat, Corina Suteu a acceptat propunerea wall-street.ro de a realiza bilantul principalelor realizari ale Ministerului Culturii, de a povesti care au fost dificultatile si dezamagirile pe care le-a intampinat si de a detalia ce masuri ar fi luat in continuare, daca ar fi avut timpul si resursele necesare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont