Business-ul Constantin Nautics a luat nastere in urma unui parteneriat dintre Lucian Gherghita si un alt partener de afaceri, care ulterior s-a retras, si a inceput sa vanda la sfarsitul anului 2014, in octombrie. Daca initial vindea online si in magazine fizice din aproape toate marile orase ale tarii, in prezent afacerea cu bratari nautice detine trei magazine in Bucuresti, in Cora Lujerului, Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni, precum si in Ploiesti si Constanta.

„Am inchis magazinele care erau la mare distanta, erau foarte greu de administrat si aveam probleme cu personalul pentru ca nu gaseam. Aveam magazine in mall-uri, unde conditiile sunt restrictive, daca intarziam deschiderea magazinului cu o jumatate de ora, eram penalizati cu cel putin cincizeci de euro si acest lucru nu depindea de noi, ci de angajati”, spune acesta.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont