Sole Luxury Boutique este afacerea lui Tudor si a Angelei Tiboc, lansata in 2012, in urma unei investitii de peste un milion de euro. Initial, business-ul se axa doar pe distributie pentru ca ulterior, in 2014, sa se extinda in retail. Familia Tiboc mai detine Quickmobile, unul dintre cele mai mari magazine online de tehnologie din tara.

Sole Luxury Boutique a inregistrat, in 2015, vanzari de 1,5 milioane de euro in cele trei magazine fizice pe care le detine, dar si in shop-ul virtual. Pentru 2016, Angela Tiboc estimeaza o crestere de minim 5% a afacerilor si pe mentinerea numarului de 25.000 clienti inregistrati anul trecut. „Nu vorbim de cresteri spectaculoase, pentru ca sunt dificil de realizat pe aceasta piata deja matura, insa credem ca ne vom mentine valoarea cifrei de afaceri de anul trecut”, spune aceasta.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont