Astfel, actionarii societatii care detineau actiuni Bittnet in 20 mai 2016 vor beneficia de un numar de drepturi de preferinta egal cu numarul de actiuni detinute, iar pentru subscrierea unei actiuni noi in cadrul operatiunii de majorare de capital, fiecare actionar va avea nevoie de 4,5 drepturi de preferinta.

Emiterea drepturilor de preferinta a avut loc in contextul in care Bittnet (BNET) intentioneaza sa-si majoreze capitalul social prin aport in numerar. In cadrul acestei operatiuni vor fi oferite circa un milion de actiuni la un pret de 0,78 lei/titlu. Operatiunea de majorare de capital presupune, in prima etapa, oferirea de actiuni numai detinatorilor drepturilor de preferinta. Actiunile oferite vor putea fi subscrise in perioada 9 ianuarie - 8 februarie 2017 proportional cu numarul drepturilor de preferinta detinute dupa perioada de tranzactionare a acestora.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont