Potrivit datelor din piata, cu exceptia Bucurestiului, care in 2017 va genera in continuare investitii importante in proiectele de birouri, Timisoara ar urma sa devina cel mai ravnit punct pe harta dezvoltarilor din Romania, iar acest lucru se va intinde si pe parcursul anului urmator, dau asigurari specialistii imobiliari.

“Cu exceptia Bucurestiului, Timisoara este in momentul de fata cel mai activ oras din punctul de vedere al investitiilor in proiecte de birouri. Exista cerere foarte mare din partea companiilor care cauta sa isi extinda activitatea si in afara Bucurestiului, iar Timisoara este printre cele mai cautate destinatii din tara, datorita numarului mare de studenti. Pe de alta parte, oferta de birouri moderne este relativ scazuta pentru a face fata cererii, astfel ca vom vedea in perioada urmatoare noi investitii in astfel de proiecte”, sustine Maria Florea (foto mai jos), director al departamentului de birouri din cadrul JLL Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont