“Este cea mai importanta tranzactie pe care am realizat-o, iar acest pas ne va ajuta sa ne consolidam pozitia pe piata si sa devenim un jucator si mai important in Romania”, a declarat Bogdan Roman, directorul general Hirsch Porozell pentru Wall-Street PRO.

Potrivit acestuia, evolutia business-ului din anul 2016 poate fi caracterizata cu parcursul din anul 2015. “Noi ne-am concentrat pe dezvoltarea afacerii si nu pe realizarea de volume pe piata. Prima jumatate a anului a fost una foarte buna, mult peste asteptari, insa cea de-a doua jumatate a fost marcata de un parcurs nu tocmai favorabil. Trendul s-a resimtit si la nivelul pietei. (…) Pana la achizitia fabricilor Arcon, business-ul nostru a fost concentrat pe pietele din Ardeal, acolo unde proiectele de reabilitari termice nu au fost atat de populare. (…) Am vandut nesemnificativ pe segmentul proiectelor de termoreabilitare”, a mai adaugat Bogdan Roman.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont