"Observam, de asemenea, o temperare a cresterii numarului de locuinte noi livrate in regiunile Bucuresti-Ilfov si un avans consistent in zone precum Moldova si Nordul Transilvaniei, regiuni puternic influentate de cuantumul fondurilor trimise de romanii care lucreaza in afara tarii. In Bucuresti piata rezidentiala este influentata acum de o clasa medie aflata in formare, respectiv angajati profesionisti din IT si domenii conexe, mici antreprenori, angajati in HR si domeniul bancar. Aceasta clasa a generat o crestere constanta a cererii pentru locuinte bine localizate, realizate la standarde superioare", a declarat Silviu Grigorescu (foto).

In opinia sa, "categoric, in 2016 a crescut media proiectelor realizate cu materiale de calitate superioara. Am asistat si la o activitate mai intensa a dezvoltatorilor cu experienta care au lucrat in proiectele dezvoltate cu firme de constructii profesioniste".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont