Intrebat daca Vola.ro a ajuns la un punct de saturatie si ce planuri are pentru cresterea business-ului, Daniel Truica spune ca mai este loc de crestere intrucat exista nise neacoperite, cum ar fi cea a turismului intern.

"In 2017 vom creste atat prin investitii in marketing cat si prin intrarea pe noi nise, precum cea a turismului intern. Devine clar ca marea tendinta care se observa deja este explozia turismului intern. Cam in orice tara, ponderea calatoriilor interne este mai mare decat ponderea calatoriilor externe, iar Romania nu a facut exceptie de la aceasta regula. Insa cred ca trendul de marire a ponderii calatoriilor interne in totalul calatoriilor va continua in 2017. Pachetele interne sunt contractate direct de catre noi cu proprietatile, hoteluri sau pensiuni. In ianuarie lansam in beta", a declarat Daniel Truica, proprietarul Vola.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont