Per ansamblu, cartierul Berceni conduce la numarul de apartamente cu doua si trei camere si garsoniere oferite spre vanzare pe portalul Imobiliare.ro, de exemplu, urmat de cartierele Titan si Drumul Taberei. Avand in vedere numarul mare de locuinte scoase la vanzare, in cele trei cartiere mentionate, rezulta o paleta foarte larga de optiuni pentru potentialii cumparatori, dar, in acelasi timp, si o concurenta ridicata pentru cei care vor scape de locuintele din aceste zone, cu o potentiala presiune pe preturi, precum si perioada destul de indelungata pana la realizarea tranzactiei propriu-zise.

Cartier Garsoniere Cartier Ap. doua camere Cartier Ap. trei camere Berceni 161 Berceni 462 Drumul Taberei 318 Titan 64 Militari 365 Berceni 243 Militari 60 Drumul Taberei 261 Unirii 242 Tineretului 60 Titan 226 Baneasa 239 Aparatorii Patriei 51 Brancoveanu 218 Herastrau 233

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont