Platforma Adservio conecteaza elevii, profesorii, parintii si institutiile educationale printr-un sistem digital de management scolar si, pe termen lung, ii ajuta pe copii sa obtina rezultate mai bune la invatatura si reduce absenteismul. Practic, Adservio este o platfoma de management educational care organizeaza scoala si imbunatateste rezultatele la invatatura ale elevilor, aducand beneficii atat pentru unitatea de invatamant, directori si secretari, pentru profesori, invatatori si diriginti, dar si pentru parinti.

Nu mai este demult un start-up, platforma fiind lansata (si perfectionata), de acum aproape zece ani; cu toate acestea, si in ciuda eforturilor fondatorului Alexandru Holicov, lucrurile au inceput sa accelereze abia recent. Compania a “inrolat” 40 de scoli si licee, insa lucrurile vor evolua puternic, spera fondatorul, in viitorul apropiat, datorita mai multor parteneriate strategice.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont