Seful Opus Land arata, de asemenea, ca un alt factor care va determina cererea va a fi dat de migratia populatiei rurale catre Capitala, pentru studii si locuri de munca mai bine platite. "Totul se rezuma la nevoia fiecaruia de a isi creste calitatea vietii si a locui in proximitatea locului de munca. Cred ca toti urmarim aceste lucruri importante. Si, ca urmare, din ce in ce mai multe proiecte rezidentiale se construiesc, de exemplu, acum in zona de Nord a Capitalei, dupa ce ani de zile s-au constuit doar spatii de birouri. Dezvoltatorii imobiliari au inteles ca exista o nevoie imobiliara importanta in aceasta zona", spune Ahmet Buyukhanli (foto).

In opinia sa, in conditiile accesibile de finantare curente, romanii pot opta mai degraba pentru achizitie decat sa locuiasca in chirie. "O casa este mai mult decat un spatiu pentru locuit. Inseamna securitate si stabilitate, un bun al tau pe care il poti amenaja dupa propriul gust, nu doar un adapost. Mai mult, acum rata la banca pentru un credit este, de regula, mult mai redusa decat nivelul chiriei, ceea ce constituie un motiv in plus pentru a opta pentru achizitie".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont