"Incepem sa avem aceeasi tipologie de clienti ca in Franta sau in Italia, adica sunt persoane care nu cumpara destul de mult, dar cumpara destul de des si lucruri interesante", spune proprietarul Comtesse du Barry, potrivit caruia valoarea medie a unui bon in magazin este de 150 lei de persoana.

Cristian Preotu (35 ani), un absolvent de Drept care a trait ani de zile in Franta, a adus in 2004 produse Comtesse du Barry in Bucuresti, produse de gastronomie fina care in prezent se regasesc in patru magazine proprii - trei in Bucuresti si unul in Cluj-Napoca. Pe langa acestea, antreprenorul roman a deschis intre timp un restaurant frantuzesc, Le Bistrot Francais, un restaurant japonez - Sushi Room, o ciocolaterie Michel Cluziel, doua magazine Petit Bateau si urmeaza sa deschida doua wine baruri in Capitala si Cluj.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont