GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO) a anuntat deschiderea unui nou birou in Bucuresti care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web si comert electronic. Aceasta extindere a operatiunilor in Romania avantajeaza atat GoPro, care astfel poate sa beneficieze de talentele locale in inginerie, cat si piata fortei de munca, compania propunandu-si sa creeze pana la o suta de locuri de munca in Bucuresti in 2017. Mai mult, biroul local GoPro Bucuresti se va deschide oficial la 1 martie.

„Pentru GoPro, crearea si oferirea celor mai bune produse si servicii din lume este obiectivul principal al companiei, asadar dezvoltarea echipei noastre de inginerie software intr-un epicentru tehnologic international este pe deplin indreptatita”, a comentat Joe Bentley, vice presedintele Departamentului de Inginerie din cadrul GoPro. „Suntem incantati sa pornim in aceasta aventura si sa continuam sa oferim o experienta extraordinara pentru clientii nostri din intreaga lume.”, adauga Bentley.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont