Avangate, platforma eCommerce care sprijina companiile din intreaga lume sa isi maximizeze veniturile obtinute din vanzarea de software, SaaS si solutii digitale, a anuntat saptamana aceasta achizitia companiei 2Checkout, un procesator de plati cu acoperire globala. Compania care rezulta in urma tranzactiei va aduce pe piata o suita completa de produse si servicii pentru ecommerce, inclusiv facturarea abonamentelor (subscriptiilor) la diferite servicii, imbinand modele flexibile de procesare a platilor cu abilitati avansate de ecommerce, managementul veniturilor recurente si instrumente de marketing la nivel global.

Am discutat cu Alex Hart, CEO la Avangate, despre oportunitatea tranzactiei, ce urmareste in continuare compania (inclusiv la nivel de achizitii), cat si sfaturi pentru companiile care ar fi gata sa se angreneze intr-o astfel de tranzactie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont