“2016 a fost un an suprinzator de bun, in urma cu 2 ani, nu as fi putut spune acelasi lucru. Factorii care au dus la aceasta crestere – 20% pentru noi si 10% la nivelul pietei din cate estimam – sunt cresterea interesului pentru carti, receptivitatea pietei si anumite politici publice, precum reducerea TVA”, a declarat Luiza Penescu, director general grupul editorial Corint.

De trei ani grupul Corint functioneaza prin intermediul a doua edituri: Corint Logistic care se ocupa de comercializarea cartilor din Grupul Editorial Corint (GEC) si Corint Books pentru segmentul editorial. Reorganizarea a avut loc pentru cresterea productivitatii grupului, in timp ce celalalte edituri – Leda, Corint Junior, Corint Educational – au fost lasate in stand-by. Cifra de afaceri de sapte milioane de euro s-a inregistrat pe cele doua companii ale grupului.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont