"In acest moment vorbim de o perioada de crestere sustenabila, organica, data de o nevoie clara in piata imobiliara. Din punct de vedere a numarului de tranzactii cu scop investitional, apetitul investitorilor, ramane in continuare ridicat pe retail, office si terenuri, in chiar aceasta ordine ca si clasament", spune Andreea Comsa (foto).

In opinia sa, "un alt tip de investitie care a inceput sa se contureze si sa fie din ce in ce mai cautat printre cerintele investitorilor este si segmentul de "bulk residential investment", pe care l-am descrie ca fiind un proces de achizitie a mai multor apartamente / parcari / spatii depozitare, de preferat (dar nu obligatoriu) in acelasi condominium / proiect rezidential la un pret de achizitie la care sa faca sens si investitia (un minim de 20-30% profit brut) si care mai apoi sa fie scoase la vanzare in sistem retail".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont