Tudor a avut un parcurs profesional cel putin interesant – a terminat Sociologia, apoi a facut un Master in Ecologie Sistemica. Cu toate acestea, si-a gasit job la…Allianz Tiriac, unde a activat timp de noua ani, si, mai apoi, doi ani la BCR, Banca pentru Locuinte. “Sincer? M-am dus pentru ca nu aveam de ales. Nu am gasit pe atunci sa lucrez pe zona aceasta si, cand am dorit sa ma inscriu la doctorat, tot pe zona de dezvoltare durabila, mi s-a spus ca nu pot la fara frecventa”.

In paralel cu munca in banca, Tudor organiza concursuri de triatlon, pentru “a avea multumirea ca faceam ceva in care cred cu adevarat”. Asa i-a cunoscut pe cei de la eMag, Iulian Stanciu, CEO al companiei, fiind pasionat de sport. “Le-a placut ceea ce faceam asa ca am inceput sa vorbim de o potentiala pozitie in companie si atunci am atins pentru prima oara si subiectul Fundatiei”, povesteste Tudor Vlad.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont