"Birocratia care persista atat in cadrul autoritatilor locale, cat si a celor nationale este atat de mare incat efectiv nu poate sa tina pasul cu cererea din piata rezidentiala. Desi sunt mentionate foarte multe proiecte rezidentiale care ar urma sa inceapa in 2017 si urmatorii ani, putini stiu ca sunt, de fapt, foarte multe discutii cu autoritatile pana la startul propriu-zis al proiectelor. Sunt proiecte pe care noi lucram si in cazul carora au durat si doi ani pana la autorizare", spune Daniel Tudor (foto).

El arata ca "un dezvoltator imobiliar care vine si investeste, mai ales daca este din strainatate, nu va accepta sa ramana cu plasamentele blocate intr-un teren pana la momentul in care autoritatile vor dori sa aprobe acel proiect. Eu consider ca autoritatile nu sunt puse degeaba acolo si nici nu ne pun piedici si bariere sau nu ne fac sa pierdem timpul «intamplator». Ele sunt exact expresia si media constiintei noastre, a celor care i-au votat, dar si a celor care nu i-au votat. In esenta, practic, cine este primar, in orice oras din Romania, este exact ceea ce noi in momentul de fata suntem", arata seful The Concept.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont